Daar sta je dan...


Herken je dat? Een beslissing nemen door puur je gevoel te volgen?

Doodeng voor mij als denker.
In een notendop voor wie mij niet kent: in de zomer van 2019 heb ik mijn aandelen verkocht om daarmee mijn voormalige droombaan op te geven. Niet alle mensen om mij heen begrepen mijn keuze, maar ik voelde dat ik deze moest maken

Waarom? Omdat ik meer wilde doen met mijn - in de afgelopen 30 jaar opgedane - kennis en ervaring.
In de afgelopen jaren zag ik regelmatig ondernemers struggelen met het werken in hun bedrijf in plaats van aan hun bedrijf. Vaak door tijdsgebrek, stonden zij niet meer in hun kracht. Daar wil ik een helpende hand bieden, naast die ondernemer gaan zitten als coach of om bepaalde projecten tijdelijk over te nemen. Maar wel de goede tools in mijn rugzak ter ondersteuning.

Gelukkig kende ik de mensen en kwaliteit van OndernemenPlus www.ondernemenplus.nl al vanuit mijn netwerk en ben ik gestart als gecertificeerd ondernemerscoach (coaching ondersteund met een wetenschappelijk onderbouwde methode met tools zoals bijvoorbeeld het ondernemersprofiel, een 360 graden feedback en een teamanalyse).

Ook ben ik inmiddels gecertificeerd paardencoach. Onder het motto van passie naar werk heb ik ook daar mijn gevoel gevolgd. Ik weet als paardenmeisje hoeveel kracht er van paarden uitgaat, omdat ze puur op energie reageren. Aangezien wij fantastische paarden hebben, zet ik hen graag co-coach in. Dit doe ik samen met mijn compagnon Fiona Wijnen vanuit Inflect Coaching. www.inflect.nl.

Wil je weten hoe ik als ondernemerscoach of paardencoach werk?

Dan maak ik graag een afspraak voor een kop koffie of nodig ik je uit bij ons in de paardenbak.